Miele KF 1901 Vi R01 A+ 488 lt Derin Dondurucu
  • Miele KF 1901 Vi R01 A+ 488 lt Derin Dondurucu #1
  • Miele KF 1901 Vi R01 A+ 488 lt Derin Dondurucu #2
Yorumlar (0)
STOKTA VAR
  • 55.555,50
  • 52.910,00
  • Favori Ürünlerinize Ekleyin
  • Fiyatı düşünce haber ver
Barkod:

Miele KF 1901 Vi R01 A+ 488 lt Derin Dondurucu


488 L Toplam iç hacim (383 Litre Soğutma Alanı, 105 Litre Dondurucu) - 70 Litre PerfectFresh alanı hacmi.

A+

A+ Enerji Sınıfı

YxExD: 212,5 x 90.8 x 62.9 cm

3 Bölmeli, 2 sepetli, 1 çekmeceli

Süper Soğutma Özellikli

Buzluk

Sağ menteşe

BrillantLight Aydınlatma: Yumuşak ışık renkleri: Halojen aydınlatıcılar buzdolabının tüm alanları komple ve şık bir şekilde aydınlatır.


Mastercool: Nem kontrollü MasterCool çekmeceleri sayesinde gıdalarınız optimum sıcaklıkta muhafaza edilir: Soğutma derecesi neredeyse 0 °C'dir ve nemlilik oranı besinlere optimum şekilde ayarlanmıştır. Bu sayede meyve ve sebze gibi gıdalarınız uzun süre tazeliğini korur.

DuplexCool: DuplexCool, soğutucu dondurucu kombinasyonunda gıda maddeleriniz için güvenli saklama koşulları sağlıyor. Soğutucu ve dondurucu bölümü için birbirlerinden ayrı ayarlanabilen soğutucu devre, ilgili bölüm için optimum soğutma sunuyor. Ayrıca bölümler arasında hava geçişi de olmuyor. Böylelikle soğutucu bölümdeki gıda maddeleri kurumuyor ve dondurucu bölümdeki örneğin balık, soğan veya peynir gibi gıda maddelerinin kokuları diğer bölüme geçmiyor.

DynaCool: DynaCool fonksiyon tüm soğutma alanında eşit bir sıcaklığı sağlar. Böylece artık hangi seviyede hangi gıdayı sakladığınızın bir önemi kalmıyor, çünkü hepsi için aynı koşullar geçerlidir. Normal buzdolaplarından bilinen "yukarısı daha sıcak, aşağısı daha soğuk" ayrımı, DynaCool ile artık geçmişe karıştı.

No-Frost: NoFrost sistemi sayesinde Miele buzdolabınızda artık buz çözmek zorunda değilsiniz. Hava sirkülasyonlu soğutması ile soğuk, kuru hava eşit şekilde dağıtılır ve bu sayede iç alanda buz oluşamaz. Ayrıca çekmecelerdeki donmuş gıdalarınız da yapışmaz ve rahatsız edici buz tabakası olmadan kolayca açılır ve kapanır. NoFrost, dondurucuda en yüksek seviyede konforu sunuyor ve aynı zamanda sizi uğraştırıcı buz çözme işleminden sonsuza kadar kurtarıyor.

IceMaker: Miele soğutma-dondurma kombinasyonunuz IceMaker sayesinde günde 100'e kadar buz küpü üretir, hem de otomatik olarak. Temiz su hattındaki sabit bağlantı ile depolama kabı dolana kadar sürekli buz küpleri üretilir. Böylelikle buzlu içeceklerinizin keyfini çıkarmak için daha fazla zamanınız olur.

Ücretsiz Kargo

200₺ ve üzeri alışverişlerinizde

Güvenli Ödeme

%100 güvenli ödeme

7/24 Destek

Müşteri hizmetleri